Rumah > Berita > Kandungan

Pengawal LED adalah kunci pembangunan inovasi

Jan 14, 2016

Prakata:
LED pengawal industri perjalanan jauh, juga sangat gelap, donand #39; t tahu jika ini akan pergi telah hilang. Tetapi jika berhenti ketika ini, donand itu #39; t berhak mendapat apa-apa pembangunan, sentiasa meletakkan penginapan, sehingga dissipation. Dalam todayand #39; s pembangunan ekonomi yang berkelajuan tinggi, semakin banyaknya perusahaan menyedari pentingnya inovasi, inovasi kerana jiwa sesebuah syarikat, yang amat diperlukan, tidak kira bagaimana bijak produk juga akan mempunyai sebuah andquot; dateandquot; atau andquot; universalandquot; hari! Hanya kejayaan inovasi berterusan, boleh membahagikan jing thorn, Semua jalan ke depan.

Kedua, persaingan untuk terus hidup
Pembangunan industri pengawal LED tempatan Cina walaupun hanya naik tidak lama lagi, tetapi persaingan adalah amat sengit. Wilayah Guangdong bergantung pada bandar persisiran pantai Laut, juga Wilayah Zon ekonomi khas, industri elektronik Tempahan dibangunkan, pengawal LED di sini mendapat pembangunan yang pesat, pada masa yang sama adalah juga paling berdaya saing, kita hanya melalui inovasi yang berterusan untuk mengubah dirinya untuk mempertingkatkan daya saing mereka. LED pengawal perusahaan harus menguatkan kakitangan profesional dan teknikal latihan untuk membentuk randamp peringkat dan stabil tinggi; d pasukan; Harus aktif membina persekitaran yang baik, menggalakkan potensi teknologi sedia ada yang telah dilepaskan sepenuhnya, menggalakkan aliran bakat inovatif kepada perusahaan dan memperkukuhkan mekanisme insentif bakat.

Tiga, inovasi, dan pelbagai jenama
Dalam industri LED pengawal dan sistem kawalan jauh LED, dan sebagainya. Sistem kawalan jauh LED semasa harus berterusan untuk mengukuhkan teras utama teknologi pembangunan industri sokongan dan penyelidikan dalam teknologi canggih. Persaingan industri LED, kekunci terletak dalam teknologi utama pertandingan. Sistem kawalan jauh LED dalam kuantiti permohonan paten negara kami adalah rendah, oleh itu, perlu meningkatkan pelaburan dalam bidang sains dan teknologi, terutamanya bagi sistem kawalan jauh epitaxial LED, cip teknologi penyelidikan dan pembangunan. Pada masa yang sama, mengukuhkan perlindungan hak harta intelek, pembinaan platform Perkhidmatan data paten, meningkatkan industri perusahaan untuk mempercepatkan inovasi teknologi semangat dan motivasi, membuat teras teknologi untuk menggalakkan perkembangan pesat industri penting enjin.
Drum pengering mesh tali pinggang pengering gendang satu akhbar tiga sembur balik pengering dapur arang cyclone pengeluar gas penjana