Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana untuk memilih pengawal LED RGB kekunci 24/44 IR berkualiti tinggi?

Jan 21, 2016

Kini, Terdapat banyak IR 24/44 kekunciPengawal diketuai rgbdi pasaran pada harga yang berbeza. Sesetengah produk kelihatan sama dalam penampilan, tetapi mereka adalah berbeza dalam kualiti.

Weand #39; d seperti untuk berkongsi dengan anda bagaimana untuk memilih pengawal rgb diketuai kekunci 24/44 IR berkualiti tinggi.

Apabila kita membuka kes pengawal (seperti foto di atas) anda boleh melihat papan PCB di dalam. Sekarang kita membandingkan dengan 2 model PCB sebagai contoh. (Model adalah dari kilang kami dan B model adalah daripada lain-lain)

Anda boleh menyemak membandingkan gambar di bawah ini, lihat pada model, ia adalah kaca double-sebelah PCB bagi dissipation haba yang lebih baik, dan ada oscillator luar Kristal di sudut kanan teratas, ia menjadikan pengawal jauh lebih tepat dan stabil.

Tapi untuk B model, ia merupakan kertas satu bahagian papan PCB yang murah, dan berputus asa dalam komponen penting--Kristal oscillator untuk menjimatkan kos.

PCB jenis ini akan mudah untuk dipengaruhi oleh suhu, dan mungkin ia boleh menjadi tidak terkawal apabila IT #39; s terlalu panas.

Sudah tentu pengawal dengan B model PCB adalah lebih murah berbanding dengan model, tetapi untuk jangka panjang, satu model adalah menjimatkan untuk anda.

Harap ini akan berguna apabila anda memilih pengawal di pasaran.