Pengawal LED RGBW dengan sentuhan penuh alat kawalan jauh

HX-SZ600-RGBW-TOUCH, mengamalkan unit kawalan mikro yang lebih maju, ia digunakan untuk mengawal pelbagai lampu LED. Sebagai contoh, punca cahaya, cahaya fleksibel mengambil dan sebagainya; Ia mempunyai banyak kelebihan seperti sentuh alat kawalan jauh, sambungan yang mudah dan ringkas untuk digunakan. Sementara itu, anda boleh...

Maklumat produk

HX-SZ600-RGBW-TOUCH, mengamalkan unit kawalan mikro yang lebih maju, ia digunakan untuk mengawal pelbagai lampu LED. Sebagai contoh, punca cahaya, cahaya fleksibel mengambil dan sebagainya; Ia mempunyai banyak kelebihan seperti menyentuh alat kawalan jauh, sambungan yang mudah dan simplyto guna. Sementara itu, anda boleh menyelaraskan kecerahan, statik warna pilihan dan pelbagai perubahan yang dinamik dalam kesan pencahayaan melalui kawalan jauh tanpa wayar sentuh. Dan mengikut keperluan sebenar pelanggan, ia boleh membawa keluar jumpy berubah, berubah secara beransur-ansur, stroboflash dan lain-lain kesan perubahan.

Terutamanya, HX-SZ600-RGBW-SENTUHAN direka dengan fungsi penyegerakan. Ia adalah mudah untuk menggunakan penyambung RJ45 untuk sambung para pengawal yang pelbagai bersama-sama dan mencapai fungsi penyelarasan beribu meter menyebabkan jalur.

Ciri-ciri produk

HX-SZ600-RGBW-Touch adalah voltan malar, guaman untuk semua jenis lampu LED voltan malar RGBW.

Terdapat satu fungsi kawalan 5 sentuhan jauh RF, cincin warna 1 dan 1 lampu rasa warna di pusat, Semua butang adalah dalam bentuk sentuhan, cincin warna tersebut mempunyai tahap 128 dalam warna yang berbeza.

Penyambung UsingRJ45 untuk sambung para pengawal yang pelbagai bersama-sama dan mencapai fungsi penyelarasan beribu meter menyebabkan jalur.

Terdapat 9 bentuk secara keseluruhan, termasuk 2 warna-warna putih yang statik dan 7 mod yang dinamik. Kecerahan warna semua statik dan kelajuan mod dinamik boleh laras.

2-tahun Waranti.

Parameter teknikal


Suhu kerja-20-60℃
Voltan bekalanDC12V ~ 24V
Output4 saluran
Menyambung modbiasa katod
Dimensi LuaranL91 * W88 * H24 mm
Saiz pembungkusanL106 * W106 * H66 mm
Berat bersih320g
Berat kasar360g
Output kelabutahap 256 (RGBW setiap)
Output semasaandlt; 6A(each channel)
Kuasa keluaran12V:andlt 288W, 24V:andlt; 576W
Frekuensi RF433.9 MHz


Spesifikasi antara muka

1. kuasa dan memuatkan antara muka:


2. penyelarasan Majlis

Beberapa pengawal boleh bekerja synchronouslywhen yang dihubungkan oleh rangkaian kabel melalui penyambung RJ45.

Hala tuju untuk kegunaan

Produk ini menggunakan 5 fungsi butang dan kawalan sentuh RF, dengan satu warna cincin.

Tips: Tidak beroperasi lebih dari 6 saat, sentuh alat kawalan jauh akan memasuki keadaan tidur, sila SHAKEthe jauh untuk bangun itbefore menggunakan seterusnya.

Fungsi setiap butang seperti di bawah:

Nama kekunciArahanKata-kata
ON/OFFON atau OFF di bila-bila masa
Warna putihUntuk warna putih
ModMod akan pergi kepada seterusnya, apabila anda menyentuh kunci setiap kalimod 10 secara keseluruhan.
Kelajuan/kecerahan +Kelajuan/kecerahan akan menambah, apabila anda menyentuh kunci setiap kaliKelajuan untuk mod yang dinamik, kecerahan bagi mod yang statik.
Kelajuan/kecerahan-Kelajuan/kecerahan akan tolak, bila anda menyentuh kunci setiap kali

Kelajuan untuk mod yang dinamik, kecerahan bagi mod yang statik.

WarnaMenyentuh apa-apa warna yang anda mahu

mod 10 secara keseluruhan seperti berikut:


tidak.Corak
Kata-kata
1Statik putihKecerahan yang boleh laras
2Putih kilatKelajuan yang boleh diselaraskan, kecerahan unadjustable
3Nafas putih
4Lompat Three-Color yang berubah-ubah
5Lompat tujuh warna berubah-ubah
6Three-Color kecerunan yang berubah-ubah
7Kecerunan tujuh warna berubah-ubah
8R/G cross pudar
9R/B cross pudar
10G/B cross pudar


KOD RF

Tips:Penerima boleh controlledby mana-mana satu alat kawalan jauh yang sama sebagai lalai kilang; sentuhan penuh kawalan jauh yang disampaikan dengan kod RF unik sebagai lalai kilang; Jika unik-kawalan diperlukan, sila kod sebelum pemasangan yang hampir sama dan menggunakan.

Kod operasi yang sepadan

Jika unik-kawalan atau baru berkod-kawalan diperlukan, berpasangan alat kawalan jauh dan penerima seperti berikut menggunakan instructionbefore operasi:

1.Langkah 1:Menekan kekunci"Mod"dan berpegang, kuasa pada pengawal, beban LED akan kecerahan 50% putih sebagai menjawab.

2.Langkah 2:Secara berterusan untuk tekan kekunci"Warna putih"untuk 3 kali dalam masa 5 saat selepas langkah 1, kecerahan LED akan berubah daripada 25%-10% menjawab.

3. Codelearning berjaya, LED yang akan backtothe statusbeforethe poweroff, dan penerima hanya boleh menjadi kawalan oleh alat kawalan jauh.

4.Ifnot, sila re-operatefromstep1 2.

Jelas kod operasi

Kembali kepada lalai kilang, panel dinding boleh dikawal dengan satu kawalan jauh yang sama.

1.Langkah 1:Menekan kekunci"Mod"dan berpegang, kuasa pada pengawal, beban LED akan kecerahan 50% putih sebagai menjawab.

2.Langkah 2:Secara berterusan untuk tekan"Kelajuan/kecerahan-"3 kali dalam masa 5 saat selepas langkah 1, kecerahan LED akan berubah daripada 25%-10% menjawab.

3. Codeclearing berjaya, LED yang akan backtothe statusbeforethe poweroff, dan penerima boleh dikawal dengan anyremotecontrol (mana-mana salah satu alat kawalan jauh yang sama boleh digunakan untuk membersihkan Kod).

4.Ifnot, sila re-operatefromstep1 2.

Permohonan Khas

Aplikasi litar 1:

Aplikasi litar 2: (Penyelarasan fungsi dengan rangkaian Line(RJ45))

Produk maklumat untuk meletakkan perintah


Nama produkNombor item
Pengawal RGBW LED dengan sentuhan penuh jauhHX-SZ600-RGBW-TOUCH


Siasatan