DIPIMPIN malap dengan butang RF jauh

HX-RFBT001-DIM mengamalkan yang paling maju PWM (Pulse lebar modulasi) peredupan teknologi digital, terutamanya Reka bentuk jalur warna tunggal yang dipimpin. Sebagai contoh, sumber titik cahaya yang fleksibel cahaya jalur, modul-modul yang dipimpin, yang membawa tali dan sebagainya. Kepunyaan Bervoltan rendah DC kuasa input dan output dengan dua...

Maklumat produk

HX-RFBT001-DIMadoptsthe paling maju PWM (Pulse lebar modulasi) digital terutama dimming teknologi, merancang untuk jalur warna tunggal yang dipimpin. Sebagai contoh, sumber titik cahaya yang fleksibel cahaya jalur, modul-modul yang dipimpin, yang membawa tali dan sebagainya. Kepunyaan Bervoltan rendah DC kuasa input dan output dengan twointerfaces, termasuk V + adalah positif antara muka, onefor lain yang negativeinterface. Sementara itu, anda boleh menukar hidup/mati, Laraskan brightnessfor differentlighting kesan-kesan melalui alat kawalan jauh RF14keys. Di samping itu, ia adalah mudah untuk menggunakan penyambung RJ45 untuk sambung para pengawal yang pelbagai bersama-sama dan mencapai fungsi penyelarasan beribu meter menyebabkan jalur. Secara teori, ia boleh dihubungkan pelbagai.

Ciri-ciri produk

●Designed untuk colorconstant satu lampu LED voltan, voltan kerja DC12-24V.

Watt tinggi output rekabentuk, sehingga 1 * 25A / 300W.

Fungsi memori, setiap masa kuasa hidup dijadikan mod yang berhenti di bawah kuasa yang lepas.

Sambungan yang mudah ke achievemultipledimmers segerak-kerja oleh RJ45 terminal.

Mengamalkan RF14keys controlwith jauh fesyen penampilan, tiada keperluan Garis pandang. Kawalan terdiri sehingga 20 meter.

Panjang Seluar kecerahan dan kelajuan keycan getthe cepat pelarasan, mudah foroperation.

2-tahun Waranti.

Parameter teknikal

Pengawal

Suhu kerja-20-60℃Voltan bekalanDC12V-24V
Penggunaan kuasa statikandlt; 1WMod3
Grayscaletahap 256Peringkat kelajuangred 100
Dimensi LuaranL127 * W41 * H32 (mm)Saiz pembungkusanL138 * W131 * H35 (mm)
Berat bersih160gBerat kasar185g
Outputsaluran 1Max. Output semasa25A
Kuasa keluaran300WJarak RF≤20m
Kekerapan PWM433.92MhzFungsi ingatansokongan

Alat kawalan jauh

Suhu kerja-20℃~60℃Voltan bekalanDC3V(AAA*2)
Siap sedia semasaandlt; 18uAKerja semasaandlt; 25mA
Kuasa siap sedia54uWKuasa kerja75mW
Berat bersih65gFrekuensi RF433.92Mhz
Dimensi LuaranL150 * W40 * H20 mmJarak RF≤20m

Spesifikasi antara muka

Hala tuju untuk kegunaan

●Connect beban Kawat pada followedby pertama, wayar kuasa; Sila pastikan litar pintas boleh berlaku antara turningon wiresbefore kuasa;

Menerima pakai teknologi remote RF, butang 14 secara keseluruhan.

Buttonsare functionof yang ditunjukkan seperti di bawah:


Nama
Description/kawalan
Butang setUntuk menetapkan lampu malam dan kod yang sepadan dengan penerima. Di bawah lampu malam mod, tekan "Set butang" dan berpegang untuk 10 saat akan pergi malam cahaya persekitaran. Tekan butang set semula untuk menyimpan Tetapan dan berhenti keluar.
ONHidupkan
OFFtutup
Kecerahan +Kecerahan akan menambah 1 tahap selepas Seluar setiap masa. Panjang Seluar boleh cepat menyesuaikan diri.
Kecerahan-Kecerahan akan mengurangkan tahap 1 selepas Seluar setiap masa. Panjang Seluar boleh cepat menyesuaikan diri.
Kekunci panas kecerahan +kekunci panas pilihan 4 tahap kecerahan (10% 、30% 、70% 、100%), lampu akan pergi ke satu selepas menekan setiap.
Kekunci panas kecerahan-kekunci panas pilihan 4 tahap kecerahan (10% 、30% 、70% 、100%), lampu akan pergi ke satu tarikh selepas menekan setiap.
Kunci mod3 mod Jumlah: 100% statik, flash, tarik nafas
Malam cahayaTekan butang pergi ke mod cahaya malam (malam cahaya menetapkan: di bawah lampu malam mod, tekan "Set butang" dan berpegang untuk 10 saat akan pergi malam cahaya persekitaran, tekan butang kiri bawah kecerahan, tekan butang kanan untuk bangun kecerahan. Pelbagai laras: 1% - 10%.)
Kelajuan +Tambah kelajuan mod dinamik. Panjang Seluar boleh cepat menyesuaikan diri.
Kelajuan-Mengurangkan kelajuan mod dinamik. Panjang Seluar boleh cepat menyesuaikan diri.
Butang kelewatanLampu akan kelewatan padam dalam 30 saat.


Tips:Penerima boleh controlledby mana-mana satu alat kawalan jauh yang sama sebagai lalai kilang; Kawalan jauh RF BT dihantar dengan kod unik yang RF sebagai lalai kilang; Jika unik-kawalan diperlukan, sila kod sebelum pemasangan yang hampir sama dan menggunakan.

Kod operasi yang sepadan

Jika unik-kawalan atau baru berkod-kawalan diperlukan, berpasangan alat kawalan jauh dan penerima seperti berikut menggunakan instructionbefore operasi:

1. langkah 1: menekan kekunci "set"dan berpegang, kuasa pada pengawal, beban LED akan kecerahan 50% putih sebagai menjawab.

2. langkah 2: secara berterusan untuk tekan kekunci "Kunci mod"untuk 3 kali dalam masa 5 saat selepas langkah 1, kecerahan LED akan berubah daripada 25%-10% menjawab.

3. Codelearning berjaya, LED yang akan backtothe statusbeforethe poweroff, dan penerima hanya boleh menjadi kawalan oleh alat kawalan jauh.

4.Ifnot, sila re-operatefromstep1 2.

Jelas kod operasi

Kembali kepada lalai kilang, panel dinding boleh dikawal dengan satu kawalan jauh yang sama.

1.Langkah 1:Menekan kekunci"set"dan berpegang, kuasa pada pengawal, beban LED akan kecerahan 50% putih sebagai menjawab.

2.Langkah 2:Secara berterusan untuk tekan"Butang kelewatan"3 kali dalam masa 5 saat selepas langkah 1, kecerahan LED akan berubah daripada 25%-10% menjawab.

3. Codeclearing berjaya, LED yang akan backtothe statusbeforethe poweroff, dan penerima boleh dikawal dengan anyremotecontrol (mana-mana salah satu alat kawalan jauh yang sama boleh digunakan untuk membersihkan Kod).

4.Ifnot, sila re-operatefromstep1 2.

Permohonan Khas

Kuasa dan LED dalam sambungan Rajah:

Rajah bersama-sama:

Produk maklumat untuk meletakkan perintah

Nama produkNombor item
RF BT jauh pengawal-DIMHX-RFBT001-DIM


Siasatan