Rumah > Pengetahuan di dalam industri > Kandungan

Pembangunan pencahayaan yang diketuai

Jul 23, 2016

Dengan lampu incandescent beransur-ansur menjadi sejarah, pencahayaan LED yang telah memasuki ke rumah orang-orang biasa. MEMBAWA lampu, dengan tenaga simpanan ciri-ciri untuk mendapat lebih dan lebih diiktiraf di seluruh dunia.

Kelebihan lampu LED ini amat menonjol, lampu LED mempunyai kecekapan berluminositi tinggi dan panjang hayat perkhidmatan dan kecekapan berluminositi boleh mencecah 2.5 kali lampu kalimantang dan 13 masa lampu incandescent. Dengan tenaga krisis dan peningkatan kesedaran penjimatan tenaga, jadi yang prospek untuk pasaran lampu LED global yang semakin cerah. Kepentingan pasaran dan pengawalseliaan rangsangan dwi, saiz industri LED global menunjukkan perkembangan pesat.

Penjimatan tenaga dan pelepasan pengurangan suara semakin tinggi dan lebih tinggi, bukan sahaja yang disebutkan di atas beberapa membawa lampu negara-negara industri yang maju dan Wilayah, negara-negara lain kepada permintaan untuk produk LED juga berkembang.

Pada masa ini, kewujudan lampu LED di China dalam ayunan penuh, bilangan syarikat-syarikat yang memasuki bidang yang semakin berkembang di garisan lurus, mengakibatkan huru-hara pasaran melampau. Bagaimana untuk memperbaiki kandungan Sains dan teknologi pencahayaan LED, mengurangkan kos, menjadi kunci kepada masa depan Syarikat.