Rumah > tentang kami

Shenzhen Hoion lampu Co, LTD adalah syarikat Sains dan teknologi, tumpuan pada bidang kawalan fotoelektrik LED. Berkaitan produk termasuk: pengawal RGB, wayarles RF pengawal, infra merah alat kawalan jauh, LED dimmer, penguat RGB, pengawal SPI, LED Audio pengawal, pengawal master DMX512, DMX512 penyahkod, LED peredupan pemandu dan sebagainya.

Kami memiliki sekumpulan hi-kualiti pengurusan dan sekumpulan pasukan profesional yang berteknologi tinggi. Ia mewarisi prinsip (manusia sebagai asas), ia adalah sentiasa menghormati ilmu pengetahuan dan intelektual, maka ia telah mengukir kami sekumpulan pasukan coordingative hi-quality, amat berkemahiran dengan baik gaya moral dan tegas. Melalui usaha berterusan pasukan dan pengumpulan inovasi teknologi yang berterusan, Syarikat telah memenangi kepercayaan dan sokongan daripada pelanggan sejak penubuhan. Berpegang pada falsafah perniagaan "produk-produk berkualiti, inovasi berterusan, Perkhidmatan yang cemerlang".

Kita memilih saluran pembekal bahan yang baik, proses pengeluaran yang ketat untuk memastikan kawalan kualiti yang sempurna. Jabatan R & D kami sentiasa menyelidik dan membangunkan produk yang lebih kreatif, untuk berkongsi dengan pelanggan kami, dan berkembang bersama-sama. "Kepuasan dijamin" adalah mercu tanda perkhidmatan kami, "melebihi harapan pelanggan" adalah matlamat Perkhidmatan kami, kami ingin membuat setiap usaha untuk memenuhi keperluan pelanggan kami dan mewujudkan lebih besar, lebih banyak kerjasama dengan lebih mendalam.